BGV - afdeling Zutphen

Voor info kunt U mailen naar:        bgvzutphen@gmail.com

 

Aan de nieuwe website van de  BGVOV utrecht wordt gewerkt !  Klik hier voor de link.


Foto's van de Paasbingo op 03 april zijn geplaatst.......klik hier.

Artikel voor plaatsing in MP 5...... (mei 2024)

Op de eerste plaats wil ik leden van onze afdeling die ziek of herstellende zijn van een ziekte of operatie héél veel sterkte wensen.

Op woensdag 3 april heeft de afdeling de Paasbingo gehouden, de zaal was om 11.00 uur open en al snel stroomde de eerste leden binnen en werden verwelkomd door onze voorzitter Bennie Brookman en Constant Barendsen, de penningmeester en organisator van deze dag.

Het was fijn dat de BGV Bondsbestuur voorzitter Jan Sletterink ook aanwezig was, dit werd door de leden en bestuur zéér gewaardeerd. Door Jan Sletterink werd voor iedereen een extra consumptiemunt aangeboden namens het Hoofdbestuur.

Iedereen kreeg hierdoor 2 consumptiemunten en een kop koffie of thee met een lekkere Petit Fours aangeboden, En om 12.00 uur werd een heerlijke brunch gebracht door de Veluwse Poort uit Dieren met diverse broodjes, kaas, vlees muesli, yoghurt, salades, verschillende sappen en natuurlijk gebakken spek/eieren en gekookte eieren !!!!!!!

Nadat iedereen had genoten van alle lekkers, naam Constant de microfoon en gaf uitleg over de bingo ronden die hierna kwamen, en werden de bingo plankjes verkocht. Er waren veel prachtige prijzen te winnen .

Het was geweldig en op de website van de SSVZ www.ssvz-zutphen.nl zijn onder de tab foto’s een aantal sfeerfoto’s te zien. Om de foto’s te zien kunt U een code opvragen via het contact formulier.

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun komst en het slagen van deze middag.

Woensdag 01 mei is alweer onze laatste bijeenkomst voor de zomer, natuurlijk gaan wij op woensdag 4 september vrolijk verder met onze gezellige middagen.

Woensdag 18 september is de busreis (hieronder meer info) die door Constant is opgepakt omdat hij het enorm jammer zou vinden als deze niet door zou gaan i.v.m. het nog steeds, niet compleet zijn van het bestuur……HELP wij zoeken nog steeds een secretaris !  En tot overmaat van ramp ook nog een bestuurslid !!!

De busreis van de afdeling oost Gelderland is op woensdag 18 september 2024.

We vertrekken ongeveer 10.15 uur vanaf de parkeerplaats achter de Hanzehal via het NS-station van Zutphen naar Veluwse Poort in Dieren voor de lunch. Na de lunch vertrekken we richting Hattem voor een bezoek aan de Bakkerijmuseum. Na een nuttigen van een drankje kunnen wij uitgebreid rondkijken in dit prachtige en nostalgische bakkerijmuseum. Na de uitgebreide excursie rijden we via de prachtige Veluwe weer terug naar Dieren voor een borreluurtje bij de Veluwse Poort.                                                                 

Met een heerlijk buffet, sluiten we deze busreis af en worden wij weer afgezet bij het NS-station en de parkeerplaats achter de Hanzehal. Einde van deze geweldige busreis ongeveer 20.30 uur.

Kosten van deze busreis slechts € 50,00 p.p. U kunt zich opgeven t/m 21 augustus bij onze Penningmeester, Constant Barendsen o.v.v. eventuele dieetwensen en opstapplaats Hanzehal of NS-station Zutphen.

U kunt zich ook opgeven via betaling van € 50,00 p.p. door overmaking

van het bedrag op IBAN rek.nr: NL66 INGB 0003 5073 22  t.n.v.                                                                       BGV afd. Oost-Gelderland o.v.v. busreis 2024, dieetwensen en opstapplaats.

Sluitingstermijn van opgave en betaling: 21 Augustus 2024.

 

Voor eventuele vragen, kunt U contact opnemen via de mail: bgvzutphen@gmail.com

Of via de website van SSVZ Zutphen, www.ssvz-zutphen.nl daarop vindt U een TAB voor de BGV-pagina. Hierop staat alle belangrijke info, uitgebrachte tijdschriften, een link naar het contactformulier, etc.

 

Namens het bestuur, afdeling Oost-Gelderland,

Vr.gr. Wilbert Horsting en Constant Barendsen.

(Beheer website en meewerkend bestuurslid en penningmeester)

De busreis gaat door.....................klik hier..........


Wij zijn dringend op zoek naar een secretaris die het bestuur weer compleet wil maken !

Mededeling:

Zolang het bestuur niet compleet is , hebben de bijeenkomsten prioriteit.

Andere extra activiteiten staan op een laag pitje.

Op dit moment staan de gezellige bijeenkomsten dus voorop.

Zijn er leden die deze functie van secretaris willen vervullen ? ( excl. ledenadministratie )

Schroom dan niet om contact op te nemen met onze voorzitter:

Ben Brookman telefoon 06 8015 0429 of met penningmeester

Constant Barendsen  telefoon 06 2637 0545.         

 


Klik hier voor een agenda voor 2024


Activiteiten data:

De bijeenkomsten in 2024 zijn op de volgende dagen:

  • 01 mei, laatste bijeenkomst voor de zomer stop

  • Zomerstop

  • 04 september

  • 18 september  busreis  ( Constant heeft e.e.a. weer geregeld.....top !)

  • 02 oktober

  • 06 november

  • 04 december