Computer     

Contactpersoon: W.Horsting, 0651279842, info@ssvz-zutphen.nl

 

Diverse downloads onderaan deze pagina

Grote update WhatsApp komt eraan

vrijdag 6 mei 2022

WhatsApp voert een aantal belangrijke veranderingen door: grote bestanden delen, emoji-reacties geven en grotere chatgroepen starten.

WhatsApp test al geruime tijd een aantal nieuwe opties. In de laatste update komen de vernieuwingen voor iedere gebruiker beschikbaar. De komende weken wordt de update verspreid. Na installatie krijgt de gebruiker de volgende mogelijkheden:

Grote bestanden delen

Gebruikers kunnen via de app van WhatsApp bestanden delen tot een grootte van 2 GB. Daarmee concurreert WhatsApp met een dienst als WeTransfer.

Emoji-reacties

Reageren op een bericht hoeft niet per se meer met een eigen chatbericht. Het kan ook met een emoji. Deze verschijnt dan vastgehecht onder het bericht. Dit is een beetje vergelijkbaar met Facebook, waar gebruikers ook kunnen reageren met een zevental emoji's.

Grotere chatgroepen

Tot slot een functie die niet iedereen direct nodig zal hebben: het maximaal aantal deelnemers in een WhatsApp-groep wordt verhoogd tot 512. Momenteel kunnen maximaal 256 gebruikers aan één groep deelnemen.


Eens in de veertien dagen is er op de vrijdagavond

van 18.30 uur tot 22.00 uur ( ongeveer) een PC - avond.

Er wordt gesproken over, en gewerkt met div. programma's, problemen met software of apparatuur opgelost, tablet, laptop, notebook, gsm, althans dat proberen we..... samen.

De data voor 2022 kunt U vinden in de Agenda 


Er komen veel vragen over instellen GSM, Tablets, etc. Ook de update van verschillende navigatiesystemen, voor zowel auto als fiets, komt nog weleens ter sprake.

Op de PC avonden kan hier aandacht aan worden geschonken, en er is altijd wel iemand die wil helpen om te proberen een probleem op te lossen.

Dus...............kom langs !   Hieronder kunt U evt. voor vragen terecht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.


Downloads:

 

Sneltoetsen voor Windows
444 downloads
Assci Codes
439 downloads