BGV kerstmiddag 2019

Op 18 december was de jaarlijkse kerstmiddgag van de BGV.

Zoals altijd was ook deze middag weer perfect georganiseerd,door Constant Barendsen, dankzij zijn organisatievermogen was het een top middag.

De zaal was prachtig versiert en om 13.00uur begonnen een aantal dames met het maken van kerststukjes.

Deze zagen er zéér professioneel uit.

Rond 14.00uur werd de middag geopend door onze afdelings voorzitter  Bennie Brookman.

Hierboven kunt U de presentatie nogmaals bekijken.

Hierna heeft Constant tijdens een kop koffie of thee met een koekje,e.e.a. van de middag en het buffet na afloop uitgelegd en kon de middag beginnen met een ronde bingo. 

Maar voordat de middag begon werden de heren Marco Jongman (penningmeester) en Jan Westerhuis (redactie MP) welkom geheten. Beide heren zijn van het  hoofdbestuur.  Erg leuk dat deze heren er waren !

Constant werd door de Hr. Jongman nog even in het zonnetje gezet voor zijn werkzaamheden bij de afdeling. Constant stopt in februari.

Tussen de bingo ronden door was er tijd om een praatje te maken links en rechts en dat werd ook veelvuldig gedaan.

Rikie Bontsema heeft nog een prachtig kerstverhaal voorgelezen, en dat was een bijzonder verhaal ! in dat verhaal zaten bingocijfers verstopt, héél bijzonder en een verdient applaus na afloop.

De prijzentafel was goed gevuld, en na afloop van de bingo werden nog diverse prijzen en kerststukjes verloot.

Ondergetekende werd tot mijn verrassing door Constant naar voren gehaalt en ik kreeg een prijs voor de mooiste kerst trui, super een erg leuke verassing.

Tijden de middag draaide op het TV scherm continu nog een korte presentatie en daarin werd de website van de SSVZ gepromoot omdat daar ook een pagina voor de BGV op staat met info

De middag was snel voorbij en rond 17.15uur kwam het stamppotten buffet wat lekker rook en zeker ook lekker smaakt want de bakken waren zo goed als leeg.

Enorme dank voor de dame's in de zaal en achter de bar die o.a. de drankjes verzorgden, en bij het buffet hielpen. Compliment !

Rond 18.30 uur ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis.

vr.gr. Wilbert Horsting


Hieronder de foto's die tijdens de kerstmiddag zijn gemaakt, d.m.v. de pijltjes links / rechts kunt u Navigeren door de foto's